Hvad er WordPress?

WordPress er et utroligt brugervenligt system, som er skalérbart, og derfor egner sig til en lang række forskellige webprojekter lige fra blogs til webshops og firmasites og til sociale fora.

Derudover er WordPress open source – altså det er gratis for dig at bruge.

WordPress er et CMS

I en anden betegnelse kalder man det et “Content management system”, (forkortet CMS), som direkte oversat lyder “indholds håndterings system”. Det vil sige, at det er et system, som håndterer alt dit indhold. På en blog er det tekst, billeder og måske video og lydfiler.

WordPress har eksisteret i rigtig mange år, og er det som man kalder open source kode. Open source er en bred betegnelse for, at en masse frivillige har siddet og skrevet al koden til softwaren. Det gør en masse frivillige i dag, og flere og flere hjælper efterhånden til med konstant at udvikle og forbedre softwaren. Det gør WordPress til et rigtig gennemarbejdet software, som flere millioner verden over benytter.

Eksempler på folk der benytter WordPress er Barack Obama, Gordon Brown, Ekstra Bladets netnationen, New York Times og millionvis af andre.

WP Solutions designer til WordPress platformen

WP Solutions bruger dette WordPress værktøj til at designe din hjemmeside.  Alle WP Solutions’ hjemmesider er bygget på det stærke cms software. Det gør det muligt for dig selv at skrive indhold og lægge billeder på din hjemmeside. WordPress er også gjort rigtig brugervenligt, så folk uden teknisk snilde også kan være med.